christianpoulsen

Ambsssadør for Asnæs Boldklub

Christian Poulsen

Asnæs første landsholdspiller

UDLEJNING AF ASNÆS BOLDKLUBS KLUBHUS.

Bemærk udlejes ikke til ungdomsfester.

Skal du holde barnedåb,konfirmation, fødselsdag eller lignende, så kan Asnæs Klubhus tilbyde dig gode lokaler som består af:

Stor sal med siddepladser til ca. 50-60
Forrum
Toiletter og gang
Service, lys, vand og varme indgår i prisen.
Lejen er incl. Moms kr. 2.000 kr. Udlejes fortrinsvis til klubbens egne medlemmer.

Du kan få udleveret nøglerne til lokalerne dagen før festen. Tid og udlevering af kontrakten aftales med Steen Jørgensen tlf 28540650 eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nøglen udleveres, når lejen er betalt og ved udlevering af nøglen betales samtidig et depositum på 1000 kr.

Aflevering af nøglen senest dagen efter festen senest kl. 12.00. Her får man sit depositum på 1000 kr tilbage, hvis rengøringen og service mm. er i orden.

Udlejningsperioden er som hovedregel gældende uden for fodboldsæsonen (kampe) fra ca. d. 1 november til d. 30 marts, samt juli måned.

Der gøres opmærksom på at udlejning af klubhuset, går ene og alene til Klubhusets drift, og ikke indgår i Boldklubbens regnskab.

Der ydes ikke rabat på lejeprisen selvom man er medlem af Boldklubben.

Henvendelse vedr. Ledige udlejningsdage kan foretages til Steen Jørgensen 28540650 eller på mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mvh.
Formand Finn Nielsen